top of page
image005 2.jpg

Alexandra & Max 

Fest & Bröllop

Rydals Herrgård är en fantastisk byggnad med en charmig gammaldags atmosfär omgiven av de natursköna omgivningarna i Rydal, ett litet samhälle vid Viskan.

Herrgården har en rik historia då den tidigare var bostad åt disponenten för Rydahls Bomullsspinneri mitt över gatan. Idag är spinneriet ett museum med en unik atmosfär, perfekt för vackra bröllopsbilder.

Oavsett om ni önskar ett storslaget kalas, ett sagobröllop i herrgårdsmiljö eller en intim romantisk bröllopsfest för ett mindre sällskap så är ni hjärtligt välkomna till oss på Rydals Herrgård.

Närheten till naturen och den magnifika parkliknande trädgården borgar för upplevelser utöver det vanliga och garanterar fantastiska minnen för såväl brudpar, födelsedagsbarn eller nyblivna studenter som för gäster.

 

Inomhus ryms upp till cirka 100 sittande gäster, men i vår fantastiska herrgårdsträdgård på 13 500 kvm kan vi arrangera festligheter för nästan vilket antal gäster som helst.

"Bergkvara är bussbolaget vi anlitar och har bra avtal med vilket är idealiskt om ni vill bli körda till Rydals Herrgård och tillbaka hem"

Vi har både boulebana och femkampslekar som kan underhålla festdeltagarna och bidra till en riktig heldag. Vi har olika festmenyer anpassade efter såväl olika högtider som aktuell säsong.

Ska ni gifta er eller fira en stor högtid är det viktigt att era egna önskemål och visioner om hur dagen ska bli får utrymme.

 Vi vill gärna få era synpunkter på smak, stil och utformning. Vi vill också höra era tankar på dukning, färgtema, blommor etc. och få berätta om alla möjligheter och tillsammans planera alla detaljer.  Vi kan erbjuda en helhetslösning där vi tänker på allt från själva vigseln till fördrink med snittar, fotograf, liveband, discjockey, bröllopstårtor och nattamat.

Räcker inte Herrgårdens rum till för övernattning samarbetar vi med olika förläggargårdar där ni kan få er skönhetssömn i vackra rum.

bottom of page