top of page
image005 2.jpg

Alexandra & Max 

Fest & Bröllop

Rydals Herrgård är en fantastisk byggnad med en charmig gammaldags atmosfär omgiven av de natursköna omgivningarna i Rydal, ett litet samhälle vid Viskan.

Herrgården har en rik historia då den tidigare var bostad åt disponenten för Rydahls Bomullsspinneri mitt över gatan. Idag är spinneriet ett museum med en unik atmosfär, perfekt för vackra bröllopsbilder.

Vi älskar när ni vill fira era födelsedagar och andra familjehögtidsdagar hos oss. vi älskar också när ni vill gifta er hos oss eller ha er bröllopsfest hos oss. Och oavsett om ni önskar ett pampigt födelsedagskalas, vill fira en speciell familjehögtid, ha ett storslaget sagobröllop i herrgårdsmiljö eller en intim romantisk bröllopsfest för ett mindre sällskap så är ni hjärtligt välkomna till oss på Rydals Herrgård. Vi kommer ta hand om er på bästa sätt, vara lyhörda för era önskemål och se till att ni kommer trivas. 

Vår härliga parkliknande trädgård är välkomnade och är en upplevelse att vara i  och garanterar fantastiska minnen för såväl födelsedagsbarn, brudpar eller nyblivna studenter som för gästerVi har både boulebana och femkampslekar som kan underhålla festdeltagarna och bidra till en riktig heldag.

 

Inomhus ryms upp till cirka 100 sittande gäster, men i vår fantastiska herrgårdsträdgård på 13 500 kvm kan vi arrangera festligheter för nästan vilket antal gäster som helst.

"Vi har olika festmenyer anpassade efter såväl olika högtider som aktuell säsong"

 

Är ni ett mindre sällskap är det vi kallar Guldrummet, en matsal som ligger lite enskilt och som ni får disponera alldeles själva, idealiskt. Vill ni ha ett stort bröllop är det kanske bättre att kunna disponera hela Herrgården. 

Vi vill gärna få era synpunkter på smak, stil och utformning. Vi vill också höra era tankar på dukning, färgtema, blommor etc. och få berätta om alla möjligheter och tillsammans planera alla detaljer.  Vi kan erbjuda en helhetslösning där vi tänker på allt från själva vigseln till fördrink med snittar, fotograf, liveband, discjockey, bröllopstårtor och nattamat.

Räcker inte Herrgårdens rum till för övernattning samarbetar vi med olika förläggargårdar där ni kan få er skönhetssömn i vackra rum.

 

Bergkvara är bussbolaget vi anlitar och har bra avtal med vilket är idealiskt om ni vill bli körda till Rydals Herrgård och tillbaka hem"

bottom of page