top of page
IMG_8433.heic

Möten & Konferens

Rydals Herrgård ligger i en naturskön byggd med massor av fina vandrings- och vattenleder. Viskan rinner förbi strax utanför Herrgården och utgör grunden till historian om tekoindustrins födelse. Läget är det bästa tänkbara.

 

Tid i bil från:

Landvetter flygplats (35 minuter)

Borås (20 minuter)

Varberg (35 minuter)

Göteborg (50 minuter)

Jönköping (60 minuter)

 

Rydals Herrgård erbjuder helhetslösningar för er konferens.

Hos oss möts ni av en både inspirerande och rogivande miljö.

I vårt konferensrum finns plats för 10 personer och alla bekvämligheter står till ert förfogande såsom trådlös fiber, storbildsskärm, projektor med mera.

Lunchen, fikat och middagen intar ni en trappa ner i våra matsalar. Behöver ni konferera över flera dagar går det bra att övernatta och vill ni bli skjutsade till och från Rydals Herrgård anlitar vi enkelt Bergkvara Buss.

 

En rolig aktivitet skapar glädje och gemenskap under en konferens eller kick-off.

Vill ni ha en historisk visning runt Rydal och Viskan, en matlagningskurs på kvällen eller inta middagen till vacker sopran- och tenorsång och pianospel är det en specialitet just för herrgården.

I trädgården finns Boulbana och stationer för att spela 5-kamp.

 

Vi har också möjlighet att anordna 'Mordkväll', ett upplägg som passar utmärkt, särskilt i vår herrgårdsmiljö, för att på ett roligt och annorlunda sätt bättre lära känna sina arbetskamrater.

 

 

Skulle ni vara upp till 300 konferensdeltagare hyr vi Rydals Konferenscenters mötesrum som är beläget i museet tvärs över gatan. När ni ändå behöver sträcka på benen är det lätt att gå över till herrgården där lunchen och eftermiddagsfikat serveras. 

På Google fick vi nedan recension den 1 mars 2023. 

"Fantastisk ställe för en ledningsgrupp under två dagar. Bra konferenslokal med stor tv och whiteboard, underbar miljö, god mat, fina rum och personligt bemötande.

Lägg till en matlagningskurs med den trevlige sjungande Olof som även bjöd på många roliga historier från operans värld.
Vi kunde inte haft det bättre, det rekommenderas varmt och vi

kommer gärna tillbaka!
Hälsningar Anders, VD på Eniac Data"

 

IMG_8420 2.heic
bottom of page