top of page
IMG_9224.JPG

Möten & Konferens

Rydal ligger i en naturskön byggd med massor av fina vandrings- och vattenleder. Bygden har flera sjöar och Viskan, som rinner förbi strax utanför Herrgården sätter sin prägel på miljön.  Läget är det bästa tänkbara.

 

Tid i bil från:

Landvetter flygplats (35 minuter)

Borås (20 minuter)

Varberg (35 minuter)

Göteborg (50 minuter)

Jönköping (60 minuter)

 

Rydals Herrgård erbjuder helhetslösningar för er konferens.

Hos oss möts ni i en både inspirerande och rogivande miljö.

Lägg hela konferensen i Herrgården om ni är upp till 10 personer eller använd Rydals Konferenscenters mötesrum för era större möten upp till 300 personer. Det är bara att gå över gatan för att komma till herrgården där lunchen och eftermiddagsfikat serveras. 

Självklart finns alla bekvämligheter till ert förfogande såsom trådlös fiber, storbildsskärm, projektor med mera.

Vi ordnar lösningar som passar er.

Behöver ni en paus har vi Boulbana i trädgården och stationer för att spela 5-kamp. Vi har också möjlighet att anordna 'Mordkväll' ett upplägg som passar utmärkt, särskilt i vår herrgårdsmiljö, för kick-offer eller för att på ett roligt sätt lära känna sina arbetskamrater.

 

På Google fick vi nedan recension den 1 mars 2023

"Fantastisk ställe för en ledningsgrupp under två dagar. Bra konferenslokal med stor tv och whiteboard, underbar miljö, god mat, fina rum och personligt bemötande.

Lägg till en matlagningskurs med den trevlige sjungande Olof som även bjöd på många roliga historier från operans värld.
Vi kunde inte haft det bättre, det rekommenderas varmt och vi

kommer gärna tillbaka!
Hälsningar Anders, VD på Eniac Data"

 

IMG_7919.jpg
bottom of page