top of page
IMG_1430.heic

Herrgårdsjul i Adventstid

Vi hoppas ni vill samla er familj, era vänner eller arbetskamrater för att fira en Herrgårdsjul med oss i adventstid.
Redan helgen före första advent välkomnar vi er till en Herrgård i fantastisk julstämning. Först ett glas glögg vid den sprakande brasan innan vi låter er få njuta av ett klassiskt urval av rätter med julens alla smaker i vacker herrgårdsmiljö.
Allt är hemlagat och hembakat av ingredienser som är ekologiska i den mån det går och av högsta kvalitet.
 
Vid de julbord vi dukar upp på på fredags- och lördagskvällarna sätter sig herrgårdens pianist vid flygeln för att ackompanjera julens sånger som framförs av olika solister. Till julborden vi dukar upp på torsdag, lördag eftermiddag och på söndag passar det bra att ta med sig familjen och barnen.

 

 

Vi kommer ha premiär för vårt julbord fredagen den 24 november och därefter varje vecka från torsdag till söndag fram till torsdagen den 21 december.

På torsdagar och fredagar är ni välkomna från kl 18.00, på lördagar kl 14.00 eller från kl 18.00 och på söndagar kl 14.00.
På fredagarna och på lördagskvällarna är det julbord med underhållning.

 

Pris för julbord 695 kr, för julbord med underhållning 795 kr.

Barn under 4 år äter utan kostnad. Barn mellan 5-8 år 199 kr. Barn mellan 9-12 år 349 kr. 

 

På vardagar ( tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar) mellan kl 12.00 och kl 14.00 serverar vi jultallrik vid bordet, (först en kall, sedan en varm) och därefter står ett sött kaffebord uppdukat. Pris 299 kr

Vi tar endast bokningar.

Ring 0320-140 60 eller maila info@rydalsherrgard.se

bottom of page