
Foto: Per Christiansen
Mat & Dryck
vecka 21
Måndag - Onsdag & Fredag
11.30 - 14.00
Servering inne i Herrgården eller ute i vår park.
I lunchpriset ingår sallad, smör & bröd samt kaffe på maten.
Meny
Pocherad Röding
med färskpotatis, vårprimörer och brynt smör
139 kr
Boef Bourgignon
med färskpotatis
139 kr
Falafel
med bönsallad och Fetaostsås
139 kr
Rydals klassiska Räkmacka
189 kr
Vaniljglass med ljummen Rabarberkompott
99 kr
Gårdsglass olika smaker
39 kr
Lördag & Söndag
samt
Kristi Himmelsfärdsdag
12.00 - 16.00
Beställning och servering från kiosken. Sitt ute i vår park eller inne i Herrgårdens nedervåning med ingång från baksidan.
Meny
Rydals klassiska Räkmacka
189 kr
Smörgås med Savolax
189 kr
Vegansk macka med Hummus, friterad morot och picklad rödlök
189 kr
Smörrebröd på dansk rågbröd med antingen
Kyckling med Curry, Sill & Ägg eller Skagen
100 kr/st eller 150 kr/ 2 st
Våffla med Jordgubbssylt & grädde
50 kr
Gårdsglass olika smaker
39 kr
Mors Dag 29 maj
Förrätt
Klassik Tartar på Lax eller Rödbeta
Huvudrätt
Lax med fransk Potatissallad
≈
Fläskfilé med Rödvinssås & Potatisgratäng
≈
Bönbiff med rostade Rotfrukter
Sött
Chokladbrownie med glass & varma Hallon
Pris 500 kr inkl sång av De Brede Pöjkarna
Endast bokningar
12.30, 13.00, 13.30 eller 14.00.
Herrgården och Kiosken är öppen mellan 12-16
Ring 0320-140 60 eller maila info@rydalsherrgard.se
