IMG_6933.JPG
 

Foto: Per Christiansen

Mat & Dryck
vecka 21

Måndag - Onsdag & Fredag
11.30 - 14.00

Servering inne i Herrgården eller ute i vår park.
 
I lunchpriset ingår sallad, smör & bröd samt kaffe på maten.

Meny

 Pocherad Röding

med färskpotatis, vårprimörer och brynt smör

139 kr

Boef Bourgignon

med färskpotatis

139 kr

Falafel

med bönsallad och Fetaostsås

139 kr

Rydals klassiska Räkmacka

189 kr

Vaniljglass med ljummen Rabarberkompott

99 kr

Gårdsglass olika smaker 

39 kr

Lördag & Söndag 
samt
Kristi Himmelsfärdsdag
12.00 - 16.00

Beställning och servering från kiosken. Sitt ute i vår park eller inne i Herrgårdens nedervåning med ingång från baksidan.

 

 

Meny

Rydals klassiska Räkmacka

189 kr

Smörgås med Savolax 

189 kr

Vegansk macka med Hummus, friterad morot och picklad rödlök

189 kr

 

Smörrebröd på dansk rågbröd med antingen

Kyckling med Curry, Sill & Ägg eller Skagen

100 kr/st eller 150 kr/ 2 st 

Våffla med Jordgubbssylt & grädde 

50 kr

Gårdsglass olika smaker

39 kr

Mors Dag 29 maj 

 

Förrätt 

Klassik Tartar på Lax eller Rödbeta 

Huvudrätt 

Lax med fransk Potatissallad

Fläskfilé med Rödvinssås & Potatisgratäng

Bönbiff med rostade Rotfrukter 

Sött 

Chokladbrownie med glass & varma Hallon

Pris 500 kr inkl sång av De Brede Pöjkarna

Endast bokningar
12.30, 13.00, 13.30 eller 14.00. 

Herrgården och Kiosken är öppen mellan 12-16

Ring 0320-140 60 eller maila info@rydalsherrgard.se

image27_edited.jpg