IMG_2959.jpg
 

Lunch vecka 39

 

Lunch serveras vardagar mellan 11.30 – 14.00 och på helger mellan 12.00 – 15.00. Övrig tid eftermiddags-, aw- eller kvällsmeny

 
 
Tisdag

 

Havets Wallenbergare

med hummersås, potatispuré och dillglacerade grönsaker 

Isterband

med dillstuvadpotatis, gulbetor och hemgjord senap med ingefära

Onsdag

 

Vegetarisk Lasagne

med svamp, grönkål, pumpa och Gruyere

Havets Wallenbergare

med hummersås, potatispuré och dillglacerade grönsaker 

Torsdag 

 

Ärtsoppa

med fläsk samt

pannkaka med sylt och grädde 

Panerad Rödspätta

med Remouladsås, kokt potatis och gröna ärtor

Fredag 

 

Butterchicken

med ris och Rajta

Indiskinspirerad kycklinggryta med ris och sås på yoghurt och mynta

 

Panerad Rödspätta

med Remouladsås, kokt potatis och gröna ärtor

Lördag & Söndag

 

Osso Bucco

med Risotto Milanese och Gremolata

Kalvlägg kokt i vin med saffransrisotto

Ångad Kolja

med brynt smör, pepparrot, räkor, ugnsbakad rödbeta och färskpotatis

Alltid på Rydal

 

Köttbullar

med potatispuré, sås, rårörda lingon och pressgurka 

 

Vegansk sensommarbowl

korngryn, honungsrostade betor, friterad ostronskivling och picklad pumpa. Serveras med emulsion på kikärtsspad 

 
Veckans soppa

 

Jordärtsskocks- och palsternackssoppa

med stekt bacon och äpple. Serveras med stekt parmesanbröd

Veckans förrätter

 

Filippas silltallrik 

75 kr

Soppa

75 kr

Toast Skagen

95 kr

 

Anklevertoast 

125 kr

Pris

Huvudrätt vardagar 120 kr inkl bröd, vatten, kaffe och liten kaka

Huvudrätt helger 150 kr inkl salladstallrik, bröd, vatten, kaffe och liten kaka eller 250 kr för 3 rätter

Takeaway vardag 99 kr, helg 130 kr

 

Välkomna!

 

Tel: 0320-140 60  
Email: info@rydalsherrgard.se

  • Instagram

© 2020 Rydals Herrgård

Foto: Camoni Design: Klara former