top of page

Afternoon Tea med pianist
&
Moccatårtelördag

Våra lördagar med Afternoon Tea har blivit så populära och nu är vi stolta över att kunna erbjuda en ny upplevelse; Moccatårtelördag!

Afternoon Tea avnjuts till tonerna från vår flygel vid vackert dukade bord i någon av våra stilfulla matsalar. Moccatårtan serverar vi som en utsökt avslutning på maten eller precis som den är till en kopp kaffe eller en Irish.

 

En smakfest att se fram emot!

IMG_0577.heic

Vilka lördagar ni kan njuta av Afternoon Tea läggs ut i augusti 

Vi serverar vårt Afternoon Tea på inbjudande fat i tre våningar. Ni kan förvänta er läckra gurksandwiches, ägg- & krassesandwiches, en liten snitt på räka, lax på litet rågbröd, grönmögelost på pumpernickel, nygräddade scones med två olika sorters sylt, lemoncurd & clotted cream, citrontartlett, choklad- & nöttartlett, engelsk fruktkaka med konjakpie of the month, brownie eller morotskaka, kolasnitt, kransekage, chokladsnitt & syltkaka.

 

Kaffe eller ekologiskt te från Bergstrands.

 

395 kr 

 

Ett glas Champagne 100 kr. 

Rydals Herrgård, som ligger i hjärtat av Tygriket, har ett speciellt erbjudande för dem som handlat på de fina tyg- & inredningsbutikerna Kasthall Mattor, Fristla Tyglager, Skroten eller Kinna Garn. Kan någon i sällskapet visa upp ett kvitto från sin lördagsshopping får alla i sällskapet 

100 kr i rabatt. 

IMG_0584.heic

Vilka lördagar ni kan äta Moccatårta

publiceras i augusti

Om ni älskar Moccatårta är det er dag att njuta! På Herrgården bakar vi den efter klassiskt recept med frasiga marängbottnar och smörkräm med kaffe och choklad. Den garneras med saftiga vindruvor och rikligt med flagad rostad mandel. 

 

Avnjut din Moccatårta som den är eller som avslutning på maten.

 

En bit tårta 150 kr

Som efterrätt på maten 120 kr

 

 

Ekologisk kaffe eller te från Bergstrands ingår. 

 

Irish Coffe 160 kr

IMG_0022.jpg

Smörgåstårta

 

Vi vill också slå ett slag för våra Smörgåstårtor som passar bra vid minnesstunder eller andra högtider.

 

Emelia bakar dem från grunden och anpassar påläggen efter önskemål men skinka, lax eller räkor är klassiska smaker och brukar vara mycket uppskattade.

Vet ni ett tillfälle då smörgåstårta skulle passa, maila info@rydalsherrgard.se så återkopplar vi till er. 

IMG_1049.jpg
bottom of page